Fokus på norsk sjømat i København

Elisabeth Aspaker holder innlegg på seminaret

Elisabeth Aspaker holder innlegg på seminaret

I forrige uke arrangerte Innovasjon Norge i København i samarbeide med Norsk Sjømatråd og ambassaden i     København et to dagers seminar med fokus på norsk sjømat. På seminaret deltok Norges fiskeriminister Elisabeth Aspaker sammen med en rekke danske og norske sjømataktører. Etter seminaret møttes fiskeriministeren med sin danske kollega Dan Jørgensen til et flott arrangement i Meyers Madhus.

Her var temaet et sundt kosthold basert på norsk sjømat og danske råvarer. Etter en omvisning av Claus Meyer hilste ministrene på elevene fra Tingbjerg skole som hadde tilberedte deilige retter av norsk fisk. Arrangementet ble avsluttet med en norsk sjømatlunsj hjemme hos ambassadør Ingvard Havnen der Frode Laupsa fra Kulinarisk Akademi og Jesper Kirketerp fra restaurant Radio hadde forberdt en rekke kuliniariske retter.

Dan Jørgensen, Elisabeth Aspaker, Claus Meyer, Ingvard Havnen samt  barn fra Tingbjerg Skole.

Dan Jørgensen, Elisabeth Aspaker, Claus Meyer, Ingvard Havnen samt barn fra Tingbjerg Skole.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *