Fintech Forest

Verdens største financial technology-konferanse arrangert i København

Money 20/20, verdens største fintech-konferanse, gikk av stabelen i København 4.-7. april. Det var første gang konferansen arrangeres i Europa.

Norge representert under Money 20/20 med paviljongen kalt FINTECH FOREST, bestående 07777av syv norske fintech-selskaper; Auka, Banqsoft, Encap Security, EVRY, Promon, Spiff, Zwipe. I tillegg var Nets og Signicat representert med egne stands.

Formålet med norsk deltakelse på messen var å gi små og mellomstore aktører mulighet til å vise seg frem og synliggjøre norske løsninger på det internasjonale markedet.

Norge var eneste land med egen paviljong på messen. Paviljongen ble åpnet mandag av direktør Liv Freihov, IKT Norge, CEO Anita Krohn Traaseth og Ambassadør Ingvard Havnen.

Den norske deltagelsen på messen var resultat av tett samarbeid mellom IKT Norge, Innovasjon Norge og ambassaden i København.

I etterkant av åpningen arrangerte Innovasjon Norge i København og Norges Ambassade en nettverksmottakelse for de norske utstillerne, norske og internasjonale beslutningstakere i den norske residensen. CEO Anita Krohn Traaseth holdt et innlegg og presenterte de norske utstillerne. CEO Thomas Borgen, Danske Bank, ga en levende oppdatering på trender i finanssektoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *