Turoperatørbesøk med traktorvafler fra «Moods of Norway»

Foto: Innovation Norway Julegaven fra IN blir godt brukt!

Foto: Innovation Norway
Julegaven fra IN blir godt brukt!

Det franske markedet kjennetegnes ved at bransjen har en viktig posisjon, til tross for at det finnes en rekke booking kanaler via internett velger fortsatt mange franskmenn å bestille sine reiser hos en etablert turoperatør. Som en del av målrettet bransjebearbeidelse besøkte vi den 29. januar ferie og fritidsoperatøren «Nord Espaces». Under armen hadde vi vaffeljern fra Moods of Norway, fersk røre og brunost. Dette ble en stor suksess så vi har bestemt oss for å avtale flere vaffelmøter. Operatøren «Kuoni /Scanditours» fikk vaffelbesøk denne uken og neste operatør ut blir «Capitales Tours». Takket være disse besøkene blir vi oppdatert på hvordan salget av reiser til Norge utvikler seg og får således tatt «pulsen på markedet». Besøkene gir oss i tillegg anledning til å kunne komme med innspill og nyheter fra Norge, samt vise turoperatørene hvor viktige de er for oss i en uformell og hyggelig atmosfære. Vaffeljernet har vist seg å være en god døråpner hos travle turoperatører!

Foto: Innovation Norway Delphine Vallon og Anne Lisbet Tollånes snakker med turoperatør Valerie Camps hos «Nord Espaces»

Foto: Innovation Norway
Delphine Vallon og Anne Lisbet Tollånes snakker med turoperatør Valerie Camps hos «Nord Espaces»

Foto: Innovation Norway Glade kunder som får smake på norske vafler.

Foto: Innovation Norway
Glade kunder som får smake på norske vafler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *