World Efficiency i Paris 13.-15. oktober

paris 2015

FNs klimaforhandlinger, COP 21 finner sted i Paris I desember I år. Fokus fra den franske regjeringen er løsninger på klimautfordringene og i den forbindelse er det en rekke arrangementer som kan være interessante for norske bedrifter og organisasjoner.

 

 

 

Nordisk Ministerråd organiserer en nordisk paviljong, Nordic Efficiency, under messa World Efficiency i Paris fra 13.-15. oktober. Messa har som mål å samle industriaktører, organisasjoner og politikere, og den fokuserer på følgende fagområder:WE.jpg

Alternative Production

Alternative Building

Alternative local planning and management

Alternative Transportation

Alternative Food Production

 

Vi inviterer nå norske selskaper til å utforske de mulighetene som finnes på det franske og internasjonale markedet ved å delta på World Efficiency i Paris: enten som utstiller eller deltaker på messa.

Ta kontakt med Innovasjon Norges kontor i Paris for mer informasjon om denne spennende muligheten!

Martin Hennum Martin.hennum@innovationnorway.no -T:+33 6 32 74 50 60

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *