Skalere raskere i New York?

Innovasjon Norge samarbeider med en av New Yorks mest suksessrike akseleratorer, ERA (Entrepreneurs Roundtable Accelerators) om et akseleratorprogram i New York. Dette er et program for norske oppstartsbedrifter som vurderer å etablere seg i New York.

Programmet gir kvalifiserte kandidater tre måneders intens oppfølging, rådgivning og verdifulle en-til-en sesjoner med industriledende eksperter i verdens raskest voksende og andre største økosystem for oppstartsbedrifter. Målsetningen med dette programmet er å gi bedriftene en mulighet for å skalere raskere, sitte tettere på markedet og lære av de beste. 

Så hvorfor et program via Innovasjon Norge? For å delta i lokale akseleratorprogrammer i USA må bedriftene som oftest flytte alle sine verdier til USA, etablere et amerikansk selskap og gi fra seg 7-8 % eierskap i bedriften til en gitt verdi, i tillegg til at de konkurrerer med talentfulle bedrifter fra hele verden. 

Gjennom vår Nordic New York Accelerator behøver ikke norske bedrifter bli amerikanske, de kan fortsette å være norske og beholder selv eierskapet i bedriften til markedets egen verdisetting. Kvalifiserte bedrifter må betale en engangspris, samt dekke opphold og levekostnader for tre måneder. De får i tillegg hjelp, rådgivning og støtte fra Innovasjon Norges egne rådgivere i markedet. Vi følger deg hele veien til suksess! 

Høres dette interessant ut? Besøk www.innovasjonnorge.no/ge og ta kontakt med oss for mer informasjon om programmet og kriteriene for deltagelse.

Hege Barnes 
Avdelingsleder
Innovasjon Norge, New York
T: +1 646 410 5003
Hege.barnes@innovationnorway.no 

Foto: David DiGregorio / Innovasjon Norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.