Delta på den nordiske paviljongen på European Utility Week!

Har du løsninger som kan bidra til energiomstillingen? Gjør som 800 utstillere og 18 000 energi-kollegaer og meld deg på EUW i Paris 12. – 14. november 2019!

Frankrike er blant Europas ledende land på energiomstilling, og har ambisiøse mål for både å kutte utslipp og øke fornybarandelen i energimiksen de neste årene. Samtidig skal landet redusere sin avhengighet av atomkraft, som i dag utgjør vel 70% av elektrisitetsproduksjonen.

Dette vil kreve nye modeller for energiproduksjon og distribusjon og smarte løsninger for både energieffektivisering og balansering av strømnettet. Frankrike og andre europeiske land ser blant annet til Norden i jakt på ny teknologi og grønne løsninger som kan bidra til utviklingen.

I år er det Frankrike og Paris som er vert for European Utility Week, den internasjonale møteplassen for aktører fra hele verdikjeden. Hit kommer produsenter, strøm- og nettselskaper for å gjøre business. Ikke minst møter du her de viktigste franske og europeiske industriaktørene innen smart energi.

I år samarbeider Nordic Edge med Innovasjon Norge, CLEAN Danmark og InnoEnergy Sverige om å gjøre den nordiske paviljongen til det beste stedet å være på EUW. Støttet av Nordic Energy Research bygger vi en sterk plattform hvor du kan vise frem dine løsninger og møte nye og gamle forretningspartnere.

Nordic Edge tilbyr til sammen 12 selskaper muligheten til å delta som utstiller på European Utility Week, og fire av disse er reservert for norske utstillere. Vi tilbyr i tillegg en egen delegasjonspakke for deltakere uten stand.

For påmelding se her.

For mer informasjon kontakt:
Eli Wærum Rognerud
Seniorrådgiver
Innovasjon Norge Paris
Eli.rognerud@innovationnorway.no

Foto: Rodrigo Kugnharski, Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.